Primers passos per crear un nou esplai a Sant Julià

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 00:00

D'un temps ençà es torna a parlar de fer un esplai al poble. Fa uns anys havíem tingut l'esplai Serrallonga i tots els que hi van anar en tenen un bon record. Des de la regidoria de joventut i la d'educació de l'Ajuntament es vol donar un nou impuls per a tornar a fer-ne un al nostre poble.

El primer pas es va fer el divendres 16 de novembre, i va ser fent una primera reunió pública per a totes les persones que estiguessin interessades per implicar-se en aquest projecte. La reunió va comptar amb la participació d'un representant de l'esplai Equinocci de Calldetenes, un de l'espai el Creixent de Folgueroles i un dels responsables del desaparegut esplai Serrallonga de Sant Julià. Tots tres van coincidir a destacar la importància de tenir un esplai al municipi com a un espai d'aprenentatge de l'entorn de l'infant, que a més a més forma futurs ciutadans actius. També van destacar la necessitat de tenir un grup de persones joves interessades a portar aquest projecte com a monitors, tot afegint que el compromís que s'adquireix és molt gratificant ja que a més d'educar es passen molts moments bonics i divertits.

A la reunió hi van assistir algunes famílies i alguns joves del poble implicats en el projecte. Finalment ens vam emplaçar a conformar un petit grup de joves del poble per liderar aquest projecte en els seus inicis. Des d'aquí volem remarcar que totes les persones interessades a crear un esplai a Sant Julià es posin en contacte amb l'Ajuntament 938122179 o amb el Punt Jove 938122506/679265278 (Vía WhatsApp). 

Darrera actualització: 27.12.2018 | 15:04