Recordatori sobre la recollida porta a porta

Dimarts, 4 d'agost de 2020 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i la Recollida de Residus d’Osona us volem recordar que les andròmines s’han de treure el dia anterior al marcat en el calendari, ja que el camió que fa la recollida passa a primera hora del matí.  

La recollida d’andròmines és un servei que s’ofereix porta a porta dues vegades al mes. Per poder fer-vos la recollida corresponent, cal que truqueu a les oficines de l’Ajuntament per concretar-vos quin dia hi ha disponibilitat i poder-vos apuntar. Recordeu que també s’ofereix el servei de deixalleria mòbil, la qual ve el segon divendres de cada mes al municipi. Aquí hi podeu dipositar petits electrodomèstics o altres materials que no s’incloguin dins la recollida diària del porta a porta. La trobareu ubicada al Carrer Compositor Ramon Victori. 

Pel que fa a la recollida de restes vegetals, la qual té lloc el primer dilluns de cada mes, heu de tenir present que s’han de treure dins d’una bossa i sense cubell, amb les branques lligades. 

Aprofitem per fer-vos un recordatori bàsic sobre les diferents fraccions i el què podeu dipositar a cada una:

  • ORGÀNIC: Restes de menjar i jardineria (esporgar-ho). Cal posar-ho sempre amb una bossa compostable.
  • MULTIPRODUCTE: Paper, cartró, envasos de plàstic, alumini, acer, porexpan i tetra brik.
  • RESTES: Residus no reciclables. Com més bé reciclem, més buida ha de quedar aquesta fracció. 
  • VIDRE: ampolles de vidre sense taps. 

Per a informació més específica sobre cada fracció, podeu consultar el document de distribució de residus que hi ha adjunt a la notícia, així com el calendari anual de la recollida porta a porta 2020. 
 

Darrera actualització: 06.08.2020 | 12:14