Renovat el conveni de col∙laboració entre l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l’Associació Tapís

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 13:00

S'ha renovat el conveni de col∙laboració entre l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l’Associació Tapís per la col∙locació de contenidors de recollida de residu tèxtil.

l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta té entre els seus objectius de foment, els següents:

  • La sensibilització a la població del seu municipi de diferents aspectes relacionats amb el reciclatge, la reutilització de diferents residus domèstics i la seva valorització.
  • El donar suport a traves de diferents competències dels seu àmbit, a tots aquelles ciutadanes i ciutadans amb dificultats d’inserció sociolaboral amb l’objectiu d’evitar la seva exclusió social.
  • El treball directe i també conjuntament amb entitats del sector social, amb l’objectiu de la recerca de solucions compromeses amb la finalitat de donar suport i assistència a aquells sectors de població que presenten més dificultats.

L’ ASSOCIACIÓ TAPÍS que va començar la seva tasca l’any 1985, sempre ha tingut com a constants el treball amb col∙lectius de la Comarca d’Osona que presenten especials dificultats d’inserció al món laboral utilitzant el treball productiu com a eina educativa.
A l’estiu de 2001 es va posar en marxa , el taller de classificació i selecció de roba “El Fil”. L’any 2008 es constitueix Treballs i Serveis TAPÍS, empresa d’inserció laboral. Hores d’ara continua treballant en les activitats de tres seccions; mecanitzats i manipulats, roba i neteja.

Darrera actualització: 16.08.2021 | 14:01