Reobre el Bibliobús a partir del dijous 25 de juny

Diumenge, 28 de juny de 2020 a les 09:00

Us informem que a partir del 25 de juny el Biobiobús Guilleries reobre el seu servei a Sant Julià de Vilatorta. Estarà situat, com és habitual, al C/ Compositor Ramon Victori els dijous, però al matí en comptes de la tarda. S’ha reduït l’horari d’atenció al públic, que serà de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí.

L'horari d'obertura serà de 9.30 a 11.30 h en les següents dates:

  • 25 de juny
  • 2, 9, 16, 23 de juliol
  • 3, 10, 17, 24 de setembre

A causa de les mesures que s’han instaurat arran de la covid-19, les condicions del servei es veuran afectades per els nous protocols que marca la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona que gestiona la ruta del Bibliobús Guilleries.

Us fem saber també que els serveis habilitats per aquest període són el préstec i la devolució de documents, la informació bibliogràfica i la informació general. En aquests moments els usuaris no podran accedir a l’interior del vehicle, i és per això que l’atenció a l’usuari es durà a terme a l’exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.

Per tal de facilitar al màxim l’accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon, els usuaris podran fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal dels bibliobusos reforçarà la seva vessant de prescriptor i prepararà seleccions bibliogràfiques atractives i d’interès per al públic.

Per més informació poseu-vos en contacte amb el Bibiobús Guilleries al telèfon 616 978 825.

Darrera actualització: 02.07.2020 | 14:45