Resum del ple de 18 de desembre de 2023

Dimarts, 19 de desembre de 2023 a les 08:00

El passat 18 de desembre, a les 7 de la tarda, es va celebrar l’últim ple ordinari de l’any.

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior. Es va aprovar per unanimitat.

2.- El segon punt i el més important de la sessió, l’aprovació inicial del pressupost per a l'exercici 2024, plantilla i bases d'execució del pressupost, es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i els vots en contra de l’oposició.

En aquest punt l’alcaldessa Marta Cornellas va explicar la previsió d’ingressos i de despeses previstos per l’any 2024. També va posar en coneixement les inversions previstes que l’equip de govern havia treballat,  remarcant que l’execució d’algunes d’elles dependria de si es concedien les subvencions.

També es van aprovar per unanimitat els següents punts:

3.- Aprovació de les certificacions finals  de l’obra de rehabilitació de l'edifici de l'Arca de Noè per als serveis de biblioteca i consultori de Sant Julià de Vilatorta.

4.- Reclamació de responsabilitat patrimonial per danys a un vehicle per un embornal en mal estat a l’Avinguda Sant Jordi.

El darrer punt era només informatiu.

5.- Presa de coneixement de la renúncia del càrrec de regidora de la senyora Montserrat Piqué Val. En aquest darrer punt l’equip de govern va agrair a la Sra. Montserrat Piqué la dedicació i la feina feta durant el temps que va estar regidora. La portaveu del grup d’AVV també va dirigir unes paraules d’agraïment.

6.- Precs i preguntes.

L’equip de govern va respondre algunes de les preguntes que havia fet l’oposició en el darrer ple i que estaven pendents de resposta.

Podeu consultar el detall i ampliar la informació en l’acta del ple que properament trobareu en l’apartat d’actes i ordres del dia. També podeu recuperar el ple sencer en el nostre canal de youtube.

 Finalment l’alcaldessa, va desitjar Bones Festes a tothom.

Darrera actualització: 20.12.2023 | 13:54