Reunió per preparar la nova comunitat energètica de Sant Julià i Vilalleons

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 12:00

El passat 5 de novembre és va a fer a l’Aula de Cultura de Sant Julià de Vilatorta la primera reunió per preparar la nova comunitat energètica de Sant Julià i Vilalleons. La reunió, que va despertar l’interès de molts veïns, va omplir la sala amb més de 50 persones totalment implicades en la transició energètica i en la necessitat d’un nou model de gestió de gestió energètic sostenible i de proximitat.

De la reunió en va sortir una àmplia llista d’interessats tant en rebre més informació com en participar de forma activa en la nova cooperativa i també es va decidir el nom que es donarà a aquesta nova cooperativa. Després de diverses votacions el nom més votat i sembla que es permetrà registrar va ser Set Fonts Energia, cooperativa energètica de consum compartit, actualment amb 34 futurs socis, i que està en procés de constitució, amb la redacció dels Estatuts.

Properament hi ha programada la primera reunió de treball per avançar en el model de gestió de la cooperativa, estatuts i grup de treball que han de donar forma a aquest projecte per la transició energètica al nostre municipi.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 14:37