Reutilització de gespa artificial obsoleta del camp de futbol per a particulars

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 09:00

Amb el canvi de gespa del camp de futbol molts veïns s'han interessat per tenir part de la gespa retirada per finalitats particulars. Finalment l’Ajuntament ha accedit a posar-ne algun rotlle a disposició, però en determinades condicions i deixant constància que es tracta d'una gespa artificial obsoleta. Són uns 350 m2 en rotlles de 1,80 metres d’amplada.

Els interessats podran demanar els metres quadrats que necessitin i s’estudiaran les sol·licituds, que seran ateses per ordre de recepció a l’Ajuntament, fins a esgotar l’estoc.  És un material obsolet de característiques irregulars que pot tenir línies pintades i pot ser entregat en diversos rotlles. El transport anirà a càrrec del particular. 

Els adjudicataris hauran de signar un document en els quals s’assabenten que és un material obsolet, que té un valor banal i que s’han de fer càrrec de processar-lo correctament un cop ja no li vulguin donar cap ús.

Es podran presentar sol·licituds, mitjaçant una instància genèrica, via telemàtica, a l'Ajuntament de Sant Julià en el termini comprès entre el 2 i el 5 de novembre de 2021 o enviant un correu electrònic a sjv.ajuntament@vilatorta.cat.

Darrera actualització: 29.10.2021 | 08:57