Sabies que a Sant Julià tenim punts de WiFi públic?

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 09:00

La Comissió Europea va concedir una subvenció a l’Ajuntament per a la instal·lació de punts WiFi al municipi a través del programa de subvencions WiFi4EU. A través de la subvenció es van instal·lar punts a equipaments municipals com el camp de futbol i el recinte poliesportiu, les piscines, l’skatepark, la plaça major, la plaça Catalunya, Vilalleons o, fins i tot, una zona del parc de les Set Fonts.

El sistema de connexió és molt fàcil, només cal activar el wifi del teu dispositiu i connectar-te a la xarxa “WIFI4EU” i et redirigirà a la pàgina de connexió. Un cop al portal només caldrà clicar a la casella de connexió i ja estaràs connectat! Cal tenir en compte però que es tracta d’un accés limitat.

Finalment, amb aquest programa es vol facilitar l’accés a internet a tota la ciutadania i també promoure que tothom pugui compartir els seus moments al municipi, quan es celebrin esdeveniments especials, que el turisme disposi de connexió per cercar informació turística de la zona o simplement donar accés a les persones que es trobin en una situació social que els pugui suposar un ajut.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 10:16