S'actualitza la taxa de recollida de residus

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 11:00

La recollida de residus és un servei clarament deficitari a tots els ajuntaments pel continu increment dels costos derivats del propi servei així com a l’increment de les despeses de gestió a l’abocament.

Tot i que els darrers anys l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha mantingut els mateixos preus associats al servei, per el 2022 si que proposem un petit increment del 3.% en l’ impost de recollida de residus mentre que al mateix temps avancem en la millora del servei implementant en un futur proper la recollida de la fracció vidre dins del servei porta a porta (els dimecres alterns amb la recollida de rebuig). Aquesta millora ha de representar els objectius de facilitar el reciclatge i al mateix temps contribuir a l'endreça i neteja dels carrers eliminant obstacles a la via publica.

L’ increment de l’ impost per el 2022 situarà els preus en els : 151,14€ per recollida domèstica, 106,90€ per recollida rural, i 40,00€ per un nou segment de recollida de restes vegetals en solars no edificats.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 08:55