Sant Julià de Vilatorta al programa "A la fresca" de la xarxa de televisions locals

Dimarts, 13 de juliol de 2021 a les 11:00

El magazín d'estiu, "A la fresca" de les televisions locals ha visitat Sant Julià de Vilatorta. El programa fou emès pel 9 TV i el podeu veure a l'enllaç adjunt.

L'equip, capitanejat per Clara Tena i format pels reporters i tècnics de les televisions locals i de la Xarxa Audiovisual Local ens conviden a conèixer aquest estiu què passa a 44 viles, pobles i ciutats quan cau el sol, i avui és el torn de Sant Julià de Vilatorta.

Fins al al 3 de setembre 'prendran la fresca' per xerrar amb la gent dels pobles, per veure com s'ho passen els més petits, per descobrir què podem fer en aquell indret.

Els integrants de ‘A la fresca’ s’han proposat convertir-se en l’ànima de la festa allà on vagin. Tot plegat amb actuacions, reportatges, seccions... que posaran en valor el talent, la història i, sobretot, les persones.

I, com no podria ser d’una altra manera, amb la col·laboració de les televisions locals del territori i dels seus reporters, que coneixen, millor que ningú, el que passa a prop seu.

On i quan es pot veure ‘A la fresca’

📌A les televisions locals en directe, de dilluns divendres, de 18h a 19.30h, i reemisions, de dilluns a divendres, de 9h a 10.30h.

📌Resum setmanal, dissabtes i diumenges, de 18h 19.30h.

Darrera actualització: 15.07.2021 | 13:09