Sant Julià de Vilatorta es vesteix de lila

Dilluns, 7 de març de 2022 a les 09:00

Aquest cap de setmana, Sant Julià de Vilatorta s’ha vestit de lila per celebrar el 8 de Març: dia de la dona. Els actes van començar el divendres amb l’obra de teatre Separades... i què? I van acabar amb la caminada de Dones en Marxa el diumenge.

Vam començar el cap de setmana amb alegria després de veure a la Mercè i a la Ruth al Saló Catalunya interpretades per Cristina Solà i Mayte Carreras. Les dues amigues ens ho van fer passar d’allò més bé amb les seves discussions, problemes i situacions quotidianes que et trobes quan arribes a la mitjana edat. A més, les dues protagonistes van fer participar al públic tot interactuant amb les diferents espectadores i també ens van fer gaudir d’una bona estona de música divertida i animada la qual va portar a que gran part del públic acabés ballant i  sortís de forma eufòrica de l’espectacle. Tot plegat va esdevenir un gran èxit i una bona manera de començar el cap de setmana on les dones en serien protagonistes.

Per altra banda, tot i el mal temps de diumenge, un centenar i mig de dones van sortir a caminar o a córrer a la caminada-cursa de Dones en Marxa! La caminada també va esdevenir un èxit ja que la pluja i els núvols no van espantar a les dones que  van dur a terme la caminada on podien escollir entre dos recorreguts: un de 5km i l’altre de 10Km. Un cop havent fet un dels recorreguts, van poder gaudir d’una llarga taula plena de menjar i aigua, i es va a dur a terme el sorteig de tres magnífics premis. Curiosament, la mà innocent que va girar les cartes del sorteig era una nena que havia participat a la caminada i que feia anys el 8 de març: el dia de la dona. L’acte va ser acompanyat per música i bon ambient on les dones, nenes i àvies van poder gaudir d’una bona estona plegades tot fent esport i esdevenint les protagonistes del seu dia.

Moltes gràcies a totes per venir i participar!

 

 

Darrera actualització: 18.03.2022 | 14:52