Sant Julià de Vilatorta no participarà a la sortida mancomunada a PortAventura

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 08:00

Des de la regidoria de joventut s’ha valorat que enguany el municipi no participi en la sortida jove mancomunada a PortAventura, ja que es considera que en la situació actual no es pot garantir la seguretat dels i les participants.

Durant l’any, des de joventut es realitzen diferents sortides joves, les quals corresponen a la sortida de juliol al parc aquàtic i la sortida d’octubre a PortAventura. Aquest juliol ja no es va realitzar la sortida al parc aquàtic, considerant que no era oportú a nivell de seguretat pels i les participants. El mateix s’ha valorat amb la sortida a PortAventura, on acostumaven a participar-hi un total de 200 joves de diferents municipis.

Creiem doncs que, tenint en compte les mesures de seguretat que s’han de prendre a nivell de societat i les dades sanitàries actuals, no és un bon moment per a portar a terme una sortida d’aquestes dimensions.

Des de l’Ajuntament agraïm la comprensió de les famílies i els/les joves, i esperem més endavant poder tornar a re emprendre aquestes sortides que tant agraden.

Darrera actualització: 29.09.2020 | 10:30