Sant Julià de Vilatorta s'uneix al projecte Talent i Noves Oportunitats per transformar el sector agroalimentari i del metall juntament amb 22 ajuntaments més

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 12:55

El passat 28 de setembre es va presentar el pla d’acció dels 23 municipis osonencs que se sumen al programa TOP – Talent i Noves oportunitats, entre ells Sant Julià de Vilatorta. L’objectiu del programa és contribuir a la transformació del model productiu del sector del metall i agroalimentari de la comarca.

Els municipis que s’han adherit al pla d’acció són: Balenyà, El Brull, Calldetenes, Centelles, Folgueroles, Gurb, Malla, Masies de Roda, Masies de Voltregà, Muntanyola, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, l’EMD Sant Miquel de Balenyà, Sant Sadurní d’Osormort, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tavèrnoles, Tona, Vic i Vilanova de Sau. Tots ells han decidit agrupar-se per tal d’optimitzar recursos i afavorir l’impacte territorial.

El projecte Talent i Noves Oportunitats s’emmarca en el programa específic “Treball, Talent i Tecnologia” i té per objectiu contribuir a la transformació dels sectors del metall i agroalimentari, promovent la reconversió de les empreses dels dos sectors i crear nous models empresarials més innovadors, sostenibles i competitius que generin ocupació de més qualitat. El projecte posa el focus en la transformació digital, l’ecosistema, la simbiosi empresarial i el talent (especialment el femení) com a palanques transformadores.

Totes les accions per a persones i empreses del programa es poden consultar al web www.toposona.cat

Darrera actualització: 14.10.2021 | 14:50