Saps que el dissabte 23 de maig hauríem celebrat el KERAMIK, festa d’experiències amb fang al parc de les Set Fonts?

Dissabte, 23 de maig de 2020 a les 08:00

Aquest any havíem preparat la Fira del Tupí per convertir-la en el KERAMIK, una festa d’experiències amb fang, un taller obert per conèixer les tècniques, disseny i art de la mà de ceramistes i terrissers emergents i professionals per crear les teves peces fetes amb les pròpies mans, creativitat i enginy.

Ceramistes emergents, artesans professionals i marques independents haurien estat presents a la 12a edició de Fira del Tupí, a partir d’ara rebatejada amb el nom de KERAMIK en el  mercat de la ceràmica i el mercat de l’escorxador on haurien mostrat i venut productes funcionals i de disseny fets de forma artesanal i amb produccions locals a petita escala.

La fira hauria comptat amb el trepitja fang on per un dia el Parc de les Set Fonts s’hauria transformat en un espai on els visitants haurien creat una obra de ceràmica col·lectiva a través de la performance.

També hauria comptat amb un espai gastronòmic i una zona de pícnic amb músics emergents i exposicions en un entorn immillorable i reformat, el Parc de les Set Fonts, per gaudir de tota la festa de la Ceràmica!

Has pensat alguna vegada en l’experiència de tocar el fang i crear una peça única feta per tu? Amb les teves pròpies mans? Doncs aquest any en motiu del Covid-19 ens hem vist obligats a anul·lar el KERAMIK, però estem treballant en la propera edició perquè la primavera del 2021 podem viure tots plegats aquesta gran festa d’experiències amb fang que serà el KERAMIK 2021.

Estem treballant en una pàgina web: www.keramik.cat en breu disponible, on us anirem explicant totes les novetats.

També ens podeu seguir al facebook: https://www.facebook.com/FiraTupi/ i a  l’instagram @firadeltupi

Us esperem amb moltes ganes d’encetar aquest nou esdeveniment al KERAMIK 2021, podreu gaudir d'una FESTA FAMILIAR I DE LA CÈRAMICA.

Darrera actualització: 24.05.2020 | 15:53