Sol·licitud de subvencions per a entitats municipals sense ànim de lucre

Diumenge, 14 de novembre de 2021 a les 12:04

Es publica la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per entitats sense ànim de lucre. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 30 de novembre de 2021. Trobareu l'anunci de la convocatòria, les bases i la sol·licitud en els documents adjunts.

La novetat d’aquest any és que un dels criteris per a l’atorgament és la despesa que han fet les entitats per tema covid-19, el qual segueix la línia de mitigar l’impacte negatiu que ha tingut la pandèmia per a les entitats i en aquest sentit donar un petit suport a les entitats més castigades.

Es recorda que en el cas de les subvencions de concurrència competitiva es subvenciona l’activitat realitzada en l’any anterior al de la convocatòria i, per tant, en aquest cas correspondrà a la despesa del 2020.

D’altra banda i com cada any, les entitats hauran d’haver presentat totes les justificacions de convocatòries anteriors i caldrà que omplin la totalitat dels formularis de sol·licitud i que s’adjunten com a documentació a aquesta notícia.

En cas de ser beneficiària d’alguna subvenció caldrà aportar el compte justificatiu corresponent un cop rebuda la notificació de l’atorgament de subvenció.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 13:32