Suport de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons a la Marató 2020

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 08:00

Un any més Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons van deixar constància de la seva solidaritat col·laborant activament amb els actes de la Marató de TV3.

Enguany des de l’Ajuntament, juntament amb les AFA’S de l’Escola Bellpuig, Col·legi del Roser i Llar d’Infants Patuleia, es va convidar a tothom a sortir a gaudir de l’entorn del nostre municipi. L’activitat consistia en escollir una de les 3 rutes per l’entorn que s’havien marcat a wikiloc i un cop acabada la ruta, tothom qui ho volia podia passar per la plaça Catalunya a fer el donatiu per la marató a més de recollir un petit refrigeri i poder-se emportar alguna de les manualitats que els nens i nenes de les escoles havien realitzat en coordinació amb les AFA’S i els equips docents respectius.

Malgrat que inicialment les condicions climatològiques no eren les més adequades, el poble de Sant Julià va tornar a respondre, demostrant una vegada més la seva solidaritat per acabar recollint una recaptació de 1756,65 eurosque es van enviar a la Marató de TV3 per així contribuir en la lluita contra la covid-19. Per altra banda la llar d'infants Patuleia va recaptar 227 euros amb unes boles de l'arbre de Nadal que havien pintat els nens i nenes de la Patuleia i el Club de Tennis de Sant Sant Julià de Vilatorta 203 euros dels partits jugats els dies 19 i 20 de desembre, de pàdel i tennis.

En total la Marató per la covid-19 ha aconseguit recaptar 10.305.819 euros. És el marcador final de més de 18 hores de programació que van començar a les vuit del matí a "El suplement" de Catalunya Ràdio i es van allargar fins passades les dues de la matinada al plató de TV3.

 

Darrera actualització: 22.12.2020 | 13:20