Taller de palets al Punt Jove Tortí

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 17:00

El passat dilluns 4 d’octubre, un grup de joves van començar a donar forma a la zona Chill Out del Punt Jove Tortí, a la terrassa de Ca l’Anglada.

Amb la intenció de captivar més joves pel Punt Jove Tortí, el qual feia més d’un any que es trobava parat, es va fer crida  a tots i a totes les joves del poble i rodalies perquè col·laboressin en la construcció d’una zona per a ells i elles a la terrassa d’on es troba el Punt Jove Tortí. Va haver-hi una assistència d’un total de 8 joves que van participar activament en l’activitat i els quals van poder descobrir un espai, que per molts d’ells i elles, era desconegut.

L’activitat també va comptar amb berenar, el qual van gaudir i va permetre passar una bona estona per parlar i establir noves relacions entre els i les joves i les tècniques de joventut.

A conseqüència del mal temps que va fer durant el matí de dilluns, els palets estaven molls,  fet que va limitar l’activitat i només va permetre llimar els palets de fusta. Ara bé, amb aquest taller es té la intenció de crear de mica en mica una zona pels i les joves creada per ells i elles. Per aquest motiu, la creació de la zona chill out es durà a terme al llarg del curs, durant les tardes de dilluns i dimecres fins a tenir els sofàs de palets muntats.

Animem a tots i a totes les joves del poble a participar en l’activitat i en la construcció de la zona chill out del Punt Jove Tortí! En vols formar part? Participa en la seva construcció!

 

Darrera actualització: 06.10.2021 | 18:23