Teniu temps fins el 15 de setembre per participar al concurs fotogràfic a Instagram de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Divendres, 27 d'agost de 2021 a les 07:25

L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona convoca el 3r Concurs fotogràfic a Instagram per posar en valor l’Espai Natural des de diferents vessants com són la flora i la fauna, el paisatge, el patrimoni cultural i les bones pràctiques de convivència i respecte i conservació de la biodiversitat a través de la xarxa social Instagram. Si encara no ho has fet, participa-hi.

El concurs, destinat a usuaris de més de 18 anys, comença el 15 de juliol i acaba el 15 de setembre i té dos premis.

La temàtica del concurs d’enguany és "Temps de silenci i respecte: viu l’essència de l’Espai Natural" i es demana una  imatge que representi l’essència de l’Espai Natural o qualsevol activitat realitzada dins de l’àmbit de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona que compleixi amb les recomanacions de respecte al patrimoni natural i cultural i amb les persones que viuen, treballen i visiten l’Espai Natural. 

Per participar-hi, cal penjar una imatge a Instagram (amb perfil obert) amb l’etiqueta #silenciENGS21 entre el 15 de juliol al 15 de setembre de 2021, ambdós inclosos.A més, cal seguir els perfils @enguilleries i @xarxadeparcs, que també cal etiquetar a la imatge participant. És important destacar que no s’accepten fotografies fetes amb dron, ja que aquesta activitat requereix de permís especial del Consorci que gestiona l’espai natural.

El primer premi és un paquet d’activitats per a dues persones al Centre de visitants Mas la Riba i el segon consisteix en entrada i dinar per a dues persones al Monestir de Sant Pere de Casserres. El jurat es reunirà a principis d’octubre i farà públic el veredicte, en què es valorarà l’originalitat, qualitat i adequació al tema escollit. 

La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que ho cregui convenient. Podeu veure les bases completes a la web

Darrera actualització: 31.08.2021 | 09:11