Torna el Viu el parc amb la Setmana de la Ciència a Sant Julià

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 09:00

El programa Viu el parc ofereix un munt d’activitats, variades i engrescadores, per apropar-se als patrimonis natural i cultural de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i dels municipis que el formen. Aquest dissabte 13 de novembre serà el torn de Sant Julià de Vilatorta, coincidint amb la celebració de la Setmana de la Ciència. Tots els actes, que inclouen La capsa dels sentits, un taller de joguines i la Nit d’estels, es faran al pavelló municipal d’esports.

Els actes previstos en el marc de la Setmana de la Ciència i del programa Viu el parc a Sant Julià de Vilatorta, a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el dissabte 13 de novembre són els següents: La capsa dels sentits, un espai per descobrir i redescobrir la natura amb activitats per activar els sentits i estimular una mirada reflexiva. A partir de les 4 de la tarda, els participants sortiran a explorar l’entorn i trobar allò̀ que se’ls proposa. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia en aquest formulari o a l'Infovilatorta app.

També a les 4 de la tarda, es farà un taller de construcció de joguines amb material reciclat a càrrec de Talleretcraft. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia a l'Infovilatorta app

Finalment, a partir de les 8 del vespre hi haurà la clàssica Nit d’estels, amb l’observació del cel a ull nu i amb telescopi dirigida per Inés Dibarboure, de Blau, el Planetari. Es podrà contemplar la lluna creixent, Júpiter i Saturn. L'activitat ja està plena.

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar la pàgina web del programa Viu el parc a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.​​​​​​​

Darrera actualització: 12.11.2021 | 14:53