Torna l’activitat d’esport amb valors

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 00:00

L’activitat " Esport amb Valors", coordinada per l’Associació EVAL, torna al municipi de Sant Julià de Vilatorta a partir del divendres 2 d’octubre. Es farà els divendres de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda a la pista poliesportiva exterior del carrer Sant Roc. 

L’activitat Esport amb Valors treballa amb la metodologia de “futbol al carrer”, la qual té unes peculiaritats concretes. La dinàmica consisteix en realitzar un primer temps de diàleg on es potencia la paraula i la participació de tots i totes. Aquest espai serveix per conèixer-nos i també per escollir conjuntament l’esport o el joc que volem practicar i les normes que volem seguir. A continuació, es desenvolupa el joc escollit. L’activitat finalitza de tal manera que els i les participants poden valorar el joc tenint en compte diferents valors: de treball en equip, el joc net i el respecte de les normes acordades. 

L’extraescolar és gratuïta i està adreçada a infants del municipi a partir de 8 anys. Per poder-hi participar, és indispensable fer arribar la inscripció prèvia a l’Ajuntament o al Punt Jove Tortí. 

INSCRIPCIONS (obertes tot l’any fins a omplir límit participants)

  • AJUNTAMENT: cada dia de 10h a 14h i dimarts i dijous de 17h a 20h
  • PUNT JOVE TORTÍ: dilluns i dimecres de 17h a 20h (edifici Ca l’Anglada, 1r pis)

Per formalitzar la inscripció, cal que feu arribar el full d’inscripció i la declaració responsable signades, juntament amb la còpia del DNI del pare o mare.  A diferència d’altres anys, la situació actual obliga a reduir el grup participant, així que les inscripcions són limitades i s’acceptaran per ordre d’arribada. 

L’assistència a l’activitat no és obligatòria i la responsabilitat de què hi assisteixin o no és de les famílies. De totes maneres, demanem compromís en cas de formalitzar la inscripció, ja que les places són limitades. L’organització no es fa responsable dels infants i joves que no hi assisteixen. En cas d’iniciar l’activitat, cal quedar-se fins que finalitzi. 

Per a més informació, podeu escriure a sjv.pij@vilatorta.cat o trucar al 93.812.21.79 (ext.119).

Podeu seguir l’activitat a l’Instagram de l’Associació EVAL @esport_amb_valors i a @puntjovetorti
 

Darrera actualització: 24.09.2020 | 12:47