Treballs de millora entre la cruïlla de la Rambleta i el Col·legi el Roser

Dilluns, 29 d'agost de 2022 a les 07:00

Ja pràcticament estàn acabats els treballs de millora entre la cruïlla de la Rambleta i el Col·legi el Roser que vam anunciar la setmana passada. Les obres de la cruïlla del Col·legi s'han programat de tal manera que estiguin enllestides el dia 5 de setembre, data de primer dia de curs escolar.

Les obres consistiran en construir una base de paviment de poca amplada per tal de facilitar el pas i no haver de passar pel fang que es genera en tot el tram. La finalitat d'aquestes actuacions és millorar l'accessibilitat dels vianants al llarg d'aquest tram. Aquest sector està pendent de la urbanitzavió de la part final del carrer Ramon Llull en un futur pròxim, però aquesta actuació puntual  millorarà l'accessibilitat mentre no es portin a terme aquestes obres definitives. Les obres tindràn una durada aproximada de dues setmanes.

Concretament es realitzaràn els següents treballs:

  • Construcció de camí peatonal en un tram de l'avinguda Puig i Cunyer, entre el carrer Ramon Llull i el carrer de les Roques. Aquest camí consistirà en una passarel·la de formigó en massa d'1,20 m d'amplada.
  • Reposició de vorera al xamfrà del carrer de les Roques amb l'avinguda Puig i Cunyer.
  • Construcció de dos guals per a pas de vianants al carrer de les Roques, seguint el traçat de l'avinguda Puig i Cunyer.

 

Darrera actualització: 01.09.2022 | 14:50