Un grup del Centre Europeu de Barcelona visita Sant Julià de Vilatorta

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 12:00

El dissabte passat, un grup de 42 persones i dos guies del Centre Europeu de Barcelona van visitar Sant Julià de Vilatorta per fer la ruta de Miquel Pallàs i de l’Estiueig, seguint la nova audioguia. A l’arribada al nostre poble van ser rebuts per Montse Sanz, regidora i la tècnica de turisme de l’Ajuntament.

Primer van visitar el centre d’informació i la Casa de les Caramelles i després de fer una fotografia de grup, davant de ca l’Anglada es van dirigir a fer la ruta acompanyats per la regidora.

El Centre Europeu de Barcelona és una agencia de Viatges que organitza activitats i viatges culturals. També tenen la certificació Biosphere, com el Centre d’informació de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Sant Julià de Vilatorta. Les empreses públiques certificades implementem pràctiques sostenibles, complim amb els 169 objectius de l'Agenda 2030 i apostem per una gestió responsable.

El guia, Albert Oliet, gerent de programació docent i disseny de producte i guia oficial de Catalunya, va agrair a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons la bona acollida, l’ajuda en la preparació de la seva estada al nostre poble i el material turístic que va preparar Roser Godayol, la tècnica de turisme pel grup.

 

 

Darrera actualització: 15.11.2023 | 12:33