Un Saló de Nadal d'èxit adaptat a les noves condicions

Dilluns, 10 de gener de 2022 a les 11:00

Ja entrats en la rutina i havent deixat enrere les vacances de Nadal, cal fer esment d’alguns dels actes celebrats aquestes festes. Entre ells, el Saló de Nadal el qual tot i les noves mesures d’aquestes festes i el gran augment de casos de Covid, finalment es va poder dur a terme tal com s’havia programat des d’un inici.

Així doncs, des de dilluns 27 de desembre a dimecres 29 de desembre hi van passar 373 infants amb ganes de divertir-se als inflables, als tallers i als diferents racons que oferia el Saló d’enguany..

Va ser una bona oportunitat perquè infants i famílies gaudissin d’un espai per la mainada aprofitant les festes de Nadal on poder-se trobar amb amics i amigues i passar una bona estona. L’esdeveniment va tenir una gran rebuda per part del públic, que es mostrava entusiasmat de poder tornar a gaudir de les festes tal com es feia abans de la pandèmia tot i les noves condicions, entre elles, la mascareta la qual va ser obligatòria per a tots els infants a partir de 4 anys.

Aquest any es comptava amb la presència d’inflables per a diferents edats, tallers de cuina, tallers de manualitats, una ludoteca pels més menuts i menudes, un circuit de cotxes de ràdio control, jocs de fusta, una tarda d’Esport amb valors, així com un taller de fanalets dut a terme per l’Esplai Serrallonga i un espai de pintar cares i de fanalets portat pels alumnes de 4t d’ESO del Si les Margues. Una gran oferta d’activitats que podia variar cada dia per tal que infants i famílies poguessin gaudir de diferents espais i tallers al llarg dels tres dies sense possibilitat d’avorrir-se.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 14:09