Vine amb l’Oriol Riera a l’ORAcademy els diumenges a la tarda a Sant Julià de Vilatorta

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 07:00

Vols ser el millor futbolista en la presa de decisions ràpides i alhora executar millor les accions on hi ha una dificultat manifesta? L’ORAcademy, amb les seves sessions de tecnificació, t’ajudarà a veure, entendre, decidir i executar de forma correcte el futbol per a què aconsegueixis obtenir el teu màxim potencial com a futbolista  intel·ligent. Fes la inscripció aquí  i vine a provar-ho gratuïtament el diumenge 7 de novembre.

L’acadèmia de tecnificació, que es farà els diumenges de 2/4 de 5 a 6 de la tarda, al camp de futbol de Sant Julià de Vilatorta, té l’objectiu d’oferir a joves futbolistes federats, des de categoria Benjamí fins a Infantil, l’oportunitat de millorar els seus fonaments bàsics individuals per convertir-se en futbolistes intel·ligents.

Mitjançant una metodologia pròpia, creada i dissenyada per l’Oriol Riera i el Ramon Ferrer, el seu cos tècnic s’encarrega de preparar fins al més mínim detall les tasques, els objectius, les consignes, i els espais, per dur a terme unes sessions d’entrenaments dirigides a jugadors/es que tenen com a repte millorar constantment el seu rendiment, prioritzant per sobre de tot la comprensió del joc en els diferents contextos ofensius i defensius

Darrera actualització: 21.10.2021 | 12:22