Vols ser director/a de lleure aquest estiu?

Dijous, 3 de març de 2022 a les 00:00

Des de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, s'obre el procés de selecció per trobar dos directors/es de lleure per a diferents projectes d'estiu del municipi: el Casal d'Estiu Municipal i el Camp Tortí. Els horaris i els mesos treballats varien depenent del projecte. 

El Camp Tortí, es tracta d'un projecte en format de camp de treball per a joves d'entre 12 i 17 anys on es combina el treball comunitari amb treball conjunt amb la brigada municipal. Per altra banda, també compta amb una part lúdica on es fan diferents activitats d'esport i lleure, així com, sortides i una acampada. Aquest projecte té una durada de 2 setmanes i enguany es durà a terme del 4 al 15 de juliol. 

El Casal d'Estiu Municipal, es tracta d'un projecte d'estiu de matins per a infants de 3 a 12 anys on es duen a terme activitats de lleure i petites sortides pel municipi. La seva durada és de tres mesos, d'acord amb les vacances escolars, i compta amb dues setmanes de descans al mes d'agost. 

En cas d'estar interessat/da en algun dels diferents projectes, cal enviar el currículum a sjv.pij@vilatorta.cat per tal d'iniciar el procés de selecció i formar part de la borsa de lleure del municipi.

Darrera actualització: 03.03.2022 | 09:22