Servei de WiFi públic a Sant Julià de Vilatorta

Els següents equipaments i espais municipals disposen de wifi públic:  el camp de futbol, el recinte poliesportiu, les piscines, l’skatepark, la plaça Major, la plaça de Catalunya, Vilalleons i una  zona del parc de les Set Fonts.

El sistema de connexió és molt fàcil, només cal activar el wifi del teu dispositiu i connectar-te a la xarxa “WIFI4EU” i et redirigirà a la pàgina de connexió. Un cop al portal només caldrà clicar a la casella de connexió i ja estaràs connectat! Cal tenir en compte però que es tracta d’un accés limitat.

La Comissió Europea va concedir una subvenció a l’Ajuntament per a la instal·lació de punts WiFi al municipi a través del programa de subvencions WiFi4EU. A través de la subvenció es van poder instal·lar tots aquests punts wifi.

Finalment, amb aquest programa es vol facilitar l’accés a internet a tota la ciutadania i també promoure que tothom pugui compartir els seus moments al municipi, quan es celebrin esdeveniments especials, que el turisme disposi de connexió per cercar informació turística de la zona o simplement donar accés a les persones que es trobin en una situació social que els pugui suposar un ajut.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 09:06