La innocentada 2022: "L'Ajuntament multarà els desplaçaments innecessaris a Vic"

Dimecres, 28 de desembre de 2022 a les 10:00

Com cada any, l'Infovilatorta ha inclòs una innocentada per fer reflexionar un xic i tot. El dimecres 28 de desembre publicava aquesta notícia: "Després d'un estudi sobre la quantitat de viatges que fan els vilatortins per anar a Vic, sense pensar exactament què hi van a fer, l'Ajuntament ha decidit multar aquells conductors que, a pesar del cost dels carburants i d'un canvi climàtic galopant, es dediquen a fer viatges amb el cotxe quan es pot anar a compar al comerç local tot passejant. Els Vigilants municipals seran els encarregats de fer aquests controls."

"La mesura, tot i que polèmica, era del tot necessària. Quantes vegades et trobes amb el cotxe a Vic, havent aparcat, caminant per anar a comprar a una botiga que està a 25 minuts a peu, i sense haver apuntat exactament què és el que necessitaves."

"Llavors penses que podries haver-ho anat a comprar al poble. Perquè quan comptes el que t'ha costat el combustible, l'aparcament i el temps, era molt millor anar-ho a comprar a Sant Julià."

Darrera actualització: 29.12.2022 | 15:52