24è Ral·li Esprint Sant Julià

Del 23 a les 08.00 h al 24 d'octubre de 2021 a les 14.00 h

El dissabte 23 d’octubre torna el Ral·li Esprint Sant Julià, que enguany arriba a la 24a edició. La prova torna amb un munt de novetats.

Un dels canvis és la data. Enguany es celebrarà el dissabte 23 d'octubre, tot concentrat en el mateix dia i sense shake down. La prova es va posposar a l'inici de l'any a causa de la pandèmia.

La novetat més important serà, sens dubte, el canvi d'itinerari. L'organització incorpora un tram més, el de Collsaplana, que no es feia des de l'any 2013, i manté els de Romagats i la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau.

A diferència de la passada edició, els cotxes hauran de fer dues passades en cadascun d'ells (abans eren tres passades en dos trams). La prova tindrà un total de 121,16 km, dels quals 34,6 seran cronometrats.

Pel que fa als horaris, els vehicles tornaran a sortir del centre de Sant Julià de Vilatorta, a les 9 del matí. El primer pas per Romagats es farà a les 10.24 h; per Collsaplana, a les 10.42 h; i la Collada del Vilar, a les 11.30 h. La segona passada, per aquest mateix ordre, en les següents hores: 12.43 h, 13.01 h i 13.49 h.

El parc d'assistència es situarà en el polígon la Quintana. La cerimònia de podi tindrà lloc a les 14.39 h al carrer Núria i els premis es lliuraran al Saló Catalunya, a les 4 de la tarda.

La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 20 d'octubre, en el tauler oficial d'anuncis. El mateix dia del ral·li, hi haurà les verificacions tècniques i administratives.

El ral·li serà puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·li Esprint d'asfalt. També el podran disputar vehicles en la categoria de regularitat, encara que no puntuarà per al campionat català.

Per més informació cliqueu aquí

Demanem a tots els assistents que no deixin deixalles i respectin el medi natural així com segueixin en tot moment les instruccions de l'organització i dels membres de seguretat per tal de poder gaudir d'un bon ral·li.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 09:31