Inici d’any pel Club de Patinatge de Sant Julià de Vilatorta ple d’activitats

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 15:00

El CPA Sant Julià de Vilatorta enceta la temporada 2023 amb un munt d’activitats programades.

Pel que fa al mes de gener, el club va participar tant al VIII Trofeu de Sabadell com a la I fase d’individual de les benjamines i prebenjamines del Consell Esportiu d’Osona; en total, en ambdós esdeveniments, es va arribar a pujar al podi fins a sis vegades.

Tot seguit, durant el mes de febrer, es va participar per primer cop aquest any en el primer Open de Nivell 11 Júnior i vam donar continuïtat a les fases d’individual que plantejava el Consell Esportiu d’Osona. Aquest cop, la competició del consell va tenir lloc a casa nostra, al pavelló de Sant Julià, on fins a 3 patinadores del club van fer-se amb medalla.

D’altra banda, també el passat mes de febrer 4 patinadores de les que entrenen al CPA Sant Julià van ser seleccionades per un jurat de la Federació Catalana de Patinatge per a formar part del programa ARC (Alt Rendiment Català), un programa que pretén detectar els futurs talents de patinatge artístic català i potenciar-los.

Volem destacar que, properament, tot el club iniciarà la participació als opens de la FECAPA (essent el primer el de nivells 3 i 4 a Taradell i, tot seguit, el de nivells 5-7 a Sant Hipòlit de Voltregà).

Des del club estan molt contents de la gran quantitat d’esdeveniments als que estan participant darrerament i, fins i tot, estan organitzant un Campus de Setmana Santa obert per a tots els petits i petites del poble.

Animeu-vos provar-ho! No dubteu en contactar a cpasantjuliadevilatorta@gmail.com o a les seves xarxes socials (@cpasantjuliadevilatorta).

Darrera actualització: 09.03.2023 | 08:49