Acaba la 5a edició del Camp Tortí!

Divendres, 10 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquest divendres passat va finalitzar la segona setmana de la 5a edició del Camp Tortí de Sant Julià de Vilatorta. Quinze dies de camp de treball, on els i les joves vilatortins i vilatortines es van emportar un munt d'experiències i noves amistats. 

L'última setmana es va seguir una tònica diferent. Dilluns es va continuar fent el treball de brigada que s’havia iniciat la setmana passada: com que ja s’havia finalitzat el mural del parc del Bellpuig, es van acabar de pintar les creatives grades de la pista, es van plantar les photinia al Pavelló Municipal i també a la Plaça Major, mentre els altres van fer una cursa d’orientació. Això es va fer per grups diferents dels de la setmana anterior per tal de dinamitzar les tasques i a fi que tots i totes acabéssin fent les diferents activitats de treball comunitari plantejades.  

La resta dels dies es van fer activitats més relacionades amb la convivència i la descoberta de l’entorn. Dimarts, tres grups van anar d’excursió per diferents llocs al voltant del municipi i utilitzant diferents transports (bicicleta, a peu,...) per a acabar la jornada a la piscina de Sant Julià de Vilatorta. Durant la sortida es va fer un trivial, és a dir, els i les joves van anar fent pauses durant l’excursió per a respondre preguntes de cultura general i competir entre equips. En canvi, els altres tres grups restants van anar a fer una activitat de kayak al Pantà de Sau. Dimecres es van fer les mateixes activitats, però els grups es van intercanviar.

A continuació, el dijous es van organitzar unes activitats variades i en les quals els petits col·lectius van participar de manera rotatòria; el futbol bombolla, beisbol, valoració del Camp Tortí i preparació de l’Acte de Cloenda de l’endemà. Finalment, divendres s’ha portat als i les joves del camp de treball a Les Comes, lloc on han pogut divertir-se tots fent Humor Amarillo i activitats de gimcana vàries. Els grups han realitzat activitats diferents i paral·leles per tal de respectar les mesures de prevenció i seguretat. 

Per a posar fi a dues setmanes intenses de treball, cooperació i convivència, s’ha dut a terme un bonic Acte de Cloenda al Saló Catalunya. Si bé aquí finalitza el Camp Tortí 2020, les experiències i records formats en el camp de treball seran difícils d’oblidar. Us esperem l’estiu vinent a tots i totes!
 

Darrera actualització: 16.07.2020 | 13:52