Comença el càsting per participar a la nova campanya del Carnet Jove

Dimarts, 25 d'agost de 2020 a les 14:20

L'agència de publicitat Caldas Naya ha obert un càsting per tal que els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2021. El termini finalitza el 14 de setembre i hi poden participar titulars del Carnet Jove d’entre 12 i 31 anys. No es requereix cap habilitat ni característica especial, només actuar amb naturalitat i ganes de participar-hi.

Hi podran participar titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya entre 12 i 31 anys. Els menors de 16 anys hauran de disposar d’una autorització dels seus tutors legals. El termini finalitza el 14 de setembre.

Per participar-hi cal inscriure’s i accedir a una plataforma de l’agència Caldas Naya on s’haurà de penjar una fotografia i dos vídeos de curta durada que es poden gravar amb qualsevol dispositiu. El primer, obligatori, serà una presentació de la persona participant. El segon és opcional i permetrà llibertat creativa absoluta per explicar i fer el que vulguin: interpretar, cantar, tocar un instrument, practicar esport... A la plataforma hi ha tots els detalls sobre contingut i format dels vídeos. Durant la primera setmana d’octubre es contactarà amb les 200 persones preseleccionades per convocar-les a les proves presencials, que tindran lloc entre el 9 i el 16 d’octubre. Les persones que siguin seleccionades rebran 400 euros d’honoraris per cada jornada de gravació de la jornada. Els figurants que també apareguin a la campanya rebran 100 euros. Podeu consultar les bases completes al PDF adjunt. 
El registre als webs del Connecta’t i del Carnet Jove són diferents. Les persones que no hagin participat mai a cap convocatòria del Connecta’t han d’inscriure’s prèviament en aquest enllaç

Darrera actualització: 25.08.2020 | 14:22