Ja et pots inscriure a la 7a edició del Camp Tortí

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 08:00

Si tens entre 12 i 17 anys i no saps què fer aquest estiu, això t’interessa! Apunta’t al Camp Tortí i gaudeix de dues setmanes plenes d’activitats, sortides, treball i amistats! Per tal de fer les inscripcions, s’haurà de fer de forma telemàtica enviant el formulari adjuntat al correu sjv.pij@vilatorta.cat

El Camp Tortí es tracta d’un projecte d’estiu per a joves el qual combina la vessant educativa i de servei dedicat a la comunitat, juntament amb activitats recreatives i de descoberta de l’entorn.

Enguany es prepara la 7a edició i arriba carregada d’activitats: sortida al waterworld, scape room pel poble, humor amarillo, acampada a la platja, i molt més! Tampoc hi poden faltar les activitats comunitàries que caracteritzen el projecte: treballs de brigada, activitats amb el casal municipal d’infants i tallers amb el Casal d’Avis.

Si estàs interessat o interessada, guarda’t les dates del 4 al 15 de juliol i estigues alerta per fer les inscripcions, obertes del 9 al 20 de maig.

Per tal de fer les inscripcions, s’haurà de fer de forma telemàtica enviant el formulari d'inscripció al correu sjv.pij@vilatorta.cat adjuntant la següent documentació:

  • DNI
  • Carnet de vacunes
  • Targeta sanitària

En cas de no poder fer el tràmit telemàticament, es podrà fer presencialment al Punt Jove dilluns i dimecres de 5 a 8 de la tarda.

No s'acceptarà cap inscripció fora de termini. Per aquest motiu, en cas de rebre una inscripció abans o després dels dies d'inscripció indicats, aquesta no serà acceptada.

La reserva de places es farà per ordre d’arribada i la primera setmana serà reservada per a totes aquelles persones joves empadronades a Sant Julià de Vilatorta.  Es recomana doncs, no esperar a l’últim moment per fer la inscripció per tal d’assegurar la plaça. A mesura que anem rebent les inscripcions es contestarà conforme s’ha rebut tota la documentació correctament. Es demana paciència, ja que tothom serà contestat/da tant si ha entrat com si no!

Un cop acabat el període d’inscripcions es cobrarà, a través del compte corrent donat a la inscripció, la paga i senyal de 20€ a totes aquelles persones que han entrat al Camp Tortí. Aquesta paga i senyal no serà retornada en cas de no assistir al projecte, per aquest motiu, es demana compromís.

Més endavant s’informarà de la reunió de famílies que es farà abans de començar el projecte per explicar detalladament el funcionament del Camp Tortí, les activitats i totes aquelles qüestions a tenir en compte.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 09:16