Recorda que continua obert el període d'exposició pública de l'estudi de mobilitat de Sant Julià de Vilatorta

Dilluns, 16 de maig de 2022 a les 12:45

Vols veure l'estudi de mobilitat de Sant Julià de Vilatorta? El document es pot consultar al web a l’apartat plans, campanyes i projectes i presentar al·legacions. Un cop passat aquest període, el Ple municipal l'aprovarà definitivament.

L'estudi de mobilitat no és un document que obligatòriament hagi d'estar aprovat pel Ple Municipal, però el consistori ha volgut donar màxima transparència al document i ha fet les gestions per tal de que tots els ciutadans en puguin dir la seva. És per això que durant la seva elaboració també es va comptar amb un procés de participació ciutadana.

El passat mes de juliol es va realitzar una sessió informativa del pla de mobilitat. I durant el mes de setembre es va realitzar el 1r taller participatiu de diagnòstic per recollir l'experiència de les persones i visibilitzar les diferents necessitats de la vida quotidiana al poble en l'àmbit de la mobilitat.  

El desembre es va fer el segon taller on es varen presentar els principals reptes que proposa l'estudi per poder ampliar-los, validar-los i prioritzar-los.

 

Darrera actualització: 19.05.2022 | 16:01