Sessió informativa “Botellades nocturnes: un problema social”

Dimecres, 20 d'octubre de 2021 a les 20:00

El dimecres 20 d'octubre, a 2/4 de 8 del vespre, al Saló Catalunya, es va fer una sessió informativa per tot el veïnat, especialment el de Campsalarga i de la zona del cementiri, convocada per l’Ajuntament, que va comptar amb la presència del Sr. Joan Salamaña, cap de l'Àrea Bàsica de Policia d'Osona i de l'alcalde, Joan Carles Rodríguez. 

Es va explicar que les botellades nocturnes són un problema social, que cal conscienciar a tothom sobre la necessitat de cuidar entre tots el nostre poble i de no molestar els veïns amb festes a l’aire lliure a la nit.

Quan hi ha aglomeracions, com les que s’han viscut algunes nits a Sant Julià, la policia ha de ponderar si la pot dissoldre o no, perquè de vegades les conseqüències són pitjors que el problema de la festa.

L’alcalde va comentar que no podem delegar a la policia la solució de tots els problemes i apel·la a la responsabilitat de cadascú.

Es va valorar que tallar l’Avinguda Sant Llorenç havia estat útil i la mesura es prendrà també en altres caps de setmana, com per exemple el de la Castanyada.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 12:25