Recollida de residus

El nou sistema porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi i l'evolució és molt satisfactòria. Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l'Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas, que us atendrà telefònicament o presencialment. 

Calendari de recollides

Dilluns i divendres: multiproducte.
Dimarts, dijous i diumenge: cubell fracció orgànica, en bossa a part a sobre el cubell: bolquers i compreses. També es poden treure restes de jardí dins el cubell (si no us hi caben, en podeu demanar un de més gran a l’Ajuntament).
Dimecres cada quinze dies: cubell fracció resta.
Els dissabtes no hi ha recollida.
Les deixalles s’han de treure al carrer entre les 8 i les 10 de la nit.
Andròmines: dos cops al mes. Cal trucar a l’Ajuntament.
Restes de jardí i brancada: primer dilluns de cada mes.
Deixalleria mòbil: segon divendres de cada mes al carrer Onze de Setembre, cantonada amb l'Avinguda de Sant Llorenç.
Envasos de vidre: en els contenidors situats a la via pública.

Àrea d'aportació de residus: Els veïns de disseminats ja poden passar a recollir les targes d'accés a l'àrea d'aportació per les oficines de l'Ajuntament. Cal fer-ho abans del 18 de juny perquè a partir d'aquesta data l'àrea romandrà tancada.
Recordeu que l’àrea d’aportació de residus del polígon, oberta de 6 a 9 del vespre, compta amb la presència d’un agent cívic per informar als veïns de disseminats i de segones residències d'on posar cada residu.
Durant uns dies s'ha disposat d'un agent cívic a l'àrea de residus del polígon que ha ajudat a tothom al moment de posar cada residu dins del contenidor corresponent. Amb aquesta mesura, de caràcter informatiu es pretenia oferir un servei complementari per facilitar la implantació del nou sistema de recollida de residus del municipi.
A partir del 18 de juny, aquesta àrea estarà tancada amb una tarja d’identificació personalitzada per cada veí, mesura que pretén evitar els abocaments incontrolats. No us oblideu de passar per l'Ajuntament a recollir la vostra tarja.

Es demana la col·laboració de tots els veïns per tal de facilitar la recollida dels residus i garantir la netedat i salubritat de l’espai públic. Recordem la necessitat de que el cubell de l'orgànica quedi ben tancat, per això cal deixar l'ansa al mig o al davant i així queda trabada, si la deixeu col·locada cap al darrera del cubell es pot obrir i els animals hi poden tenir accés i escampar els residus per la vorera, amb el problema afegit que genera al veinat i la feina extra de la brigada que ho ha de recollir a mà.

 

Darrera actualització: 07.10.2021 | 12:49