Cabaret Elegance

Del 24 a les 23.30 h al 25 de juliol de 2015 a les 01.30 h

Per continuar amb la nit màgica del divendres 24 de juliol, a 2/4 de 12 de la nit tindrà lloc a la plaça Catalunya l'actuació del grup Cabaret Elegance. 

Quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, genuïns, intrèpids, elàstics, guapos i simpàtics (adjectius que ells mateixos s'han posat), porten a escena el luxe, el glamur i el bon humor del seu CABARET ELEGANCE. 

Si senyores i senyors, la companyia ELEGANTS presenten el fabulós show, amb uan escenografia original, una cuidada posada en escena i una successió de números de gran nivell, combinant diferent tècniques de circ amb ara el trapezi, equilibris, perzxa cinesa, monocicle i malabars, i la comicitat com a llenguatge conductor, que culminarà amb el fantàstic número de trapezi triple! seducció 100% per a tots els gèneres i públics!  

Divendres 24 després del sopar podreu gaudir de Cabaret Elegance que omple places i teatres, de dia i de nit amb molt glamur, bon humor, elegància i circ, sobretot molt circ! No cal que despareu la taula. Feu ressopó i porteu cava... si voleu. 

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 23.07.2015 | 13:07