Pasqua Florida. Caramelles del Roser

Diumenge, 9 d'abril de 2023 de 09.00 h a 14.00 h

Ja està tot enllestit per a la Pasqua Florida d'enguany. El passant de Caramelles es farà diumenge 9 d'abril, entre les 9.00 i les 12.00 del matí, i seguirà el següent itinerari: pl. de l'U d'octubre, c. de la Mercè, av. Sant Llorenç, carrer de Jesús, c. del Perer, c. de n'Anna Xica, c. del Montseny, c. de Jesús, pl. major, c. del Pont, c. del Rector Roca, av.  de Nostra Senyora de Montserrat, c. de la Font, av. Sant Jordi, av. de Nostra Senyora de Montserrat, c. de Nuria, pl. de Catalunya, c. de Balmes, c. Sant Roc, pl. de l'U d'octubre.

A les 12 del matí es farà una actuació conjunta amb les Caramelles Infantils davant de l'Ajuntament i tot seguit la fotografia de grup i una petita pausa. La diada continuarà a l'Església Parroquial on, en finalitzar la missa, es cantaran els Goigs del Roser i la resta del repertori d'enguany.

Cal tenir en compte que aquest any la missa és a les 12.30, és a dir, mitja hora més tard del que era habitual, i per tant la diada acabarà en sortir de missa, on sortejarem la mona de Pasqua gentilesa de la pastisseria Crossandra entre les persones que hagin adquirit números de la rifa durant la jornada. Per tant, la comitiva es dissoldrà en aquest punt i no tornarem fins a l'Ajuntament com havíem fet els darrers anys sinó que aquesta actuació quedarà concentrada a les 12.00, abans de l'aturada.

Us desitgem una bona Pasqua!

Quin cost té:

Gratuït

Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Plaça de l'U d'octubre, núm. 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 10 del matí a 2 de la tarda i els dimarts i dijous també de 4 a 8 de la tarda.
Es tancarà les tardes d'agost i de les següents vigílies de dies singulars: 5 de gener, 1 d'abril i 7 de desembre.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.03.2023 | 10:42