Vine aquest dissabte 28 de maig a gaudir del Keramik al parc de les Set Fonts

Dissabte, 28 de maig de 2022 de 09.25 h a 20.00 h

Has pensat alguna vegada en l’experiència de tocar el fang i crear una peça única feta per tu? Amb les teves pròpies mans? Vols viure experiències amb fang? Doncs el dissabte 28 de maig de 2022 visita KERAMIK, un taller obert on podràs conèixer les tècniques, disseny i art de la mà de ceramistes i terrissers emergents i professionals per crear les teves peces fetes amb les pròpies mans, creativitat i enginy. Consulta el programa i fes la teva reserva per participar a les activitats a l'Infovilatorta app o al correu: sjv.keramik@vilatorta.cat.

Podràs escollir entre els nombrosos tallers previstos perquè no t’avorreixis i puguis passar tot el dia en família fent activitats al parc, tant els adults com els infants: Contes amb fang, transfer en ceràmica, joieria ceràmica amb microones, ceràmica creativa amb motlles, trepitja fang participar a la tornejada gegant amb la teva família o el teu grup d’amics …

Ceramistes emergents, artesans professionals i marques independents seran presents a Keramik en el  mercat de la ceràmica i el mercat de l’escorxador on mostraran i vendran productes funcionals i de disseny fets de forma artesanal i amb produccions locals a petita escala. Ceràmica oberta, per a totes les edats, gustos i estils.

Sense perdre l’essència de les activitats tradicionals que complementen la Fira: El concurs de pintura ràpida, el concurs d’scretchwall, les rutes guiades, la trobada d’autocaravanes i molts més actes que descobrireu venint el 28 de maig al KERAMIK.

Gaudeix en família de la festa de la ceràmica en un entorn immillorable, el Parc de les Set Fonts, a Sant Julià de Vilatorta.

Més informació a http://www.keramik.cat

Quin cost té:

Gratuït

Parc de les Set Fonts

Rambla del Castell, s/n - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.05.2022 | 13:48