Comencen les obres de la Rambleta i l'itinerari de vianants

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 14:00

Dilluns passat amb la signatura de l'acte de comprovació i replanteig van començar les obres per executar el projecte de reforma del carrer de la Rambleta. Les obres afectaran la travessa urbana de la població, especialment entre can Planas i can Mateu i provocaran talls i modificacions del trànsit. Disculpeu les molèsties que puguin ocasionar.

El passat dia 15 de juny durant la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament es va aprovar definitivament i es va licitar el contracte d'obres del projecte de reforma del Carrer de la Rambleta i itinerari de vianants de la carretera BV-5201 a la Font d'en Titus, redactat per l'arquitecta Núria Vilamala Soler, per un import total de 475.155,94 euros, en total 574.938,69 euros IVA inclòs. Posteriorment, el Ple del passat 29 de juny va aprovar que s'aplicarien contribucions econòmiques especials a les finques afectades pel projecte.

Tot i les al·legacions el projecte, aprovat definitivament, no difereix de l'aprovat inicialment ni en import de les obres ni en modificacions tècniques.

Això es va explicar àmpliament en el Ple del passat dilluns 29 de juny. Podeu consultar el Ple del dia 29 de juny a YouTube, al canal de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, minut 29. Podeu consultar el Ple del dia 29 de juny a l'enllaç (minut 29).

Darrera actualització: 24.09.2020 | 18:13

Imatges

Reforma del carrer de la Rambleta