Continuen les obres d'ENDESA exigides per millorar la xarxa elèctrica de distribució de mitja tensió

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 10:12

Continuen les obres per millorar la xarxa elèctrica de distribució de mitja tensió que aniran transcorrent per la línia que passa pel costat de la calçada al carrer de l’Altarriba, carrer del Pare Manyanet i avinguda de Puig i Cunyer, i en les properes setmanes a l'avinguda Puig i Cunyer, carrer de Calldetenes i carrer de la Font del Cargol fins a l'estació transformadora que hi ha al barri del Solà a prop del xalet de Sant Fèlix. 

Aquesta actuació és fruit de les constants reivindicacions per part de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta a Endesa per disminuir els talls de subministrament que pateix el nostre municipi. 

Aquest projecte té per finalitat millorar les característiques de la xarxa elèctrica de distribució de mitja tensió del poble unificant dues estacions transformadores. Les obres les porta a terme ENDESA, per tant no es tracta d'una obra de l'Ajuntament, tot i que s'ha tramitat i concedit la llicència d'obres corresponent.

Les obres es desenvoluparan per la calçada totalment i el recorregut será per diversos carrers.

Les obres es porten a terme després de que l'Ajuntament presentés queixes sobre el servei elèctric al municipi, canalitzades a través de la Delegació del Govern a la Catalunya Central. A finals d'octubre passat hi hagué una reunió dels Ajuntaments de Sant Julià de Vilatorta i de Folgueroles amb el responsable d'ENDESA Distribución a la Catalunya Central, Sr. Josep Escolies. Ara s'està executant una de les dues inversions que es van proposar a la xarxa de Sant Julià per millorar el temps d'incidència en cas d'averia.

Com bé sap la població, s'han observat microtalls freqüents i talls de llum que han deixat els abonats sense servei un temps considerable.

Per qualsevol incidència contacteu amb les oficines de l'Ajuntament, Roser Soler al 938122179 ext. 125. Ella derivarà la incidència a Endesa, promotora de l'obra. 

Darrera actualització: 14.10.2021 | 14:26