Nadal en vers

Dissabte, 26 de desembre de 2020 de 18.00 h a 19.30 h

El dissabte 26 de desembre, a les 6 de la tarda, al Saló Catalunya, vine a veure El Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra. Interpretat i recitat per Valentí Maymó. En el 10è aniversari del Nadal en Vers es recupera el text que es va recitar en la primera edició, l'any 2011, a l'església de Vilalleons. El músic, rapsoda i actor Valentí Maymó ens oferirà una versió dramatitzada del popular poema de Josep M. de Sagarra (aforament limitat). Reserva d'entrades a Infovilatorta app o una hora abans a taquilla.

Som a la dècada de 1920. Un personatge vestit amb frac fuig d’un àpat familiar i arriba a les golfes d’una vella casa. Allà retroba alguns objectes de la seva infantesa: una ràdio amb cançons d’antany, un bressol, unes figures de pessebre, una tenora, un vell acordió. Tot evocant la seva infantesa ens diu El poema de Nadal. 

BUBULINA TEATRE ens proposa una relectura emocionat del clàssic nadalenc de Josep Maria de Sagarra, amb la veu i la música de Valentí Maymó, que diu gairebé íntegrament el poema de memòria i hi posa música de tenora i acordió.
La posada en escena parteix d’un altre imaginari de Josep M. de Sagarra: el de “Vida privada”, i ens fa transitar per la màgia del Nadal.
Vegeu el tràiler aquí:
https://www.youtube.com/watch?v=H5XQRxhpC-g

La covid-19 ha obligat a reduir la programació de Nadal i Reis

Enguany no tindrem els concerts de sardanes de l'Agrupació Sardanista ni el de la Coral Cants i Rialles, així com tampoc es farà la Missa del gall, el taller de tions, l'exposició del pessebre, el Tupibingo, el Saló de Nadal, la Revetlla de Cap d'Any i la campanya "Reis de prop".

Els Reis s'han adaptat a aquesta situació i ens proposen la "Bústia dels desitjos", enlloc de la recollida de cartes pel Patge Reial i l'"Anem a veure els Reis" en comptes de la Cavalcada de Reis.

A tots els actes es compliran escrupolosament les mesures de seguretat i control, d'acord amb els protocols establerts.

Quin cost té:

Gratuït

Saló Catalunya

Carrer del Compositor Ramon Victori, 4 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 24.12.2020 | 15:50