Caramelles a So de Cobla

Diumenge, 4 d'abril de 2021 de 12.45 h a 14.00 h

 El diumenge de Pasqua concert únic basat en peces clàssiques de caramelles del repertori vilatortí. Per assegurar-vos plaça al concert reserveu a través de l'Infovilatorta app i entrareu en el sorteig d'una mona de Pasqua que es celebrarà acabat l'acte.

La pandèmia ha impedit que enguany no puguin tornar a sortir les Caramelles del Roser la diada de Pasqua, perquè cal preservar la salut dels participants i, a més, la normativa no ha permès fer els assajos previs que són costum. Sant Julià, però, no es quedarà sense escoltar les caramelles ja que es proposa un acte únic i extraordinari basat en peces clàssiques de caramelles del repertori vilatortí.

Es tracta d’un breu concert de caramelles-sardanes per a cobla dels mestres Manel Suñé, Manel Balasch i Manel Rodríguez. La cobla VILATORTA, una formació de músics creada expressament per a l’ocasió i dirigits pel co-director de les Caramelles del Roser, Jofre Bardolet, interpretarà: “Rosa Vera”, “Dolçament”, “Gentil Adriana”, “Records de Sant Julià de Vilatorta” i “Som Vilatortins”. Aquesta formació també comptarà amb la presència d’intèrprets com Jordi Sitges, vinculat des de fa anys a les Caramelles del Roser. També s’estrenarà la sardana “Vilatortina” de Jofre Bardolet, que era la peça prevista per cantar la diada de Pasqua del 2020. En aquest acte, que es farà el diumenge de Pasqua Florida, dia 4 d’abril, a 3/4 d’1 del migdia, a la plaça Major i que serà presentat pel poeta Anton Carrera, es farà un viatge en el temps per portar reminiscències de diverses peces d’antigues danses del folklore vilatortí: la Ratolinesa, el Ballet i la llesta, la Bella Miralda i el Ball dels nyitos-nyetos, entre d’altres.

L’acte es farà seguint les mesures de seguretat establertes, amb les cadires convenientment separades, dispensadors d’hidroalcohol i el públic hi haurà d’assistir amb mascareta.

Enguany els confrares del Roser no podran sortir a cantar, però la seva flama perdura i la música de les caramelles ressonarà igualment, per Pasqua florida, a Sant Julià de Vilatorta.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Plaça Major

Darrera actualització: 01.04.2021 | 11:53