Dones en marxa! - Dia de la Dona

Diumenge, 8 de març de 2020 de 09.00 h a 13.00 h

El diumenge 8 de març a partir de les 9 del matí a la zona esportiva tindrà lloc l'esdeveniment commemoratiu al dia de la dona Dones en marxa!

L’esdeveniment consisteix en una ruta de 5km aproximadament per Sant Julià de Vilatorta i rodalies. Es tracta d’un esdeveniment no competitiu i que es pot realitzar al ritme de cadascú, corrent o caminant. El lloc d’inici i final és la zona esportiva.

És un acte adreçat només al públic femení, ja que la finalitat principal és donar visibilitat a les nenes, noies, dones i àvies del municipi. Som conscients que la lluita feminista requereix d’una lluita col·lectiva per part de dones, homes i altres, però també som conscients de la importància de crear espais no mixtes dins la realitat actual. Creiem que DONES EN MARXA! és una bona oportunitat d’empoderament i de poder crear un clima de confiança entre dones amb un únic objectiu: córrer o caminar conjuntament i en commemoració al seu dia, EL DIA DE LA DONA.

Els horaris corresponents a l’activitat DONES EN MARXA! són:

  • 9h RECOLLIDA DE DORSALS I SORTIDA DE LA MARXA -  A LA ZONA ESPORTIVA
  • A l'arribada... RECOLLIDA D’OBSEQUI + ESMORZAR + SORTEIG  

L’activitat és gratuïta i requereix inscripció prèvia a les oficines de l’Ajuntament (es pot fer per via telèfonica). El termini per inscriure’s és el dia 28 de febrer.  Les inscripcions són limitades. 

Quin cost té:

Gratuït - requereix inscripció prèvia

Pavelló Esportiu Municipal

Avinguda de Sant Llorenç, 80 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 812 28 95
Fax: 93 812 20 63
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 05.03.2020 | 12:55