Dones en marxa!

Dijous, 5 de març de 2020 a les 08:00

Ja som més de 300 nenes, noies, dones i àvies inscrites a l'esdeveniment esportiu "Dones en marxa" que se celebrarà aquest diumenge 8 de març. Consulta tots els actes que s'han organitzat per celebrar el Dia de la Dona a Sant Julià de Vilatorta.

Aquest dissabte 7 de març a 2/4 de 10 del vespre al Saló Catalunya tindrà lloc la representacióadaptació teatral de la novel·la de Maria Àngels Anglada per la companyia de teatre l'Arquet. Aquest diumenge 8 de març a partir de les 9 del matí a la zona esportiva tindrà lloc l'esdeveniment commemoratiu al dia de la dona "Dones en marxa" El mateix dia 8 de març, a 2/4 de 6 de la tarda a l’Aula de Cultura es portarà a terme un taller de cant no mixta adreçat a noies i dones a partir de 12 anys.

Recordar-vos que per l'esdeveniment "Dones en marxa" que el lloc de sortida i arribada és la zona verda del costat del pavelló esportiu municipal. 

Horari:

  • a les 9h: RECOLLIDA DE DORSALS + OBSEQUI PARTICIPACIÓ
  • 9.30h: BENVINGUDA I SORTIDA DONES EN MARXA!

El recorregut serà pels voltants del municipi de Sant Julià de Vilatorta (5km), i el podeu realitzar com vulgueu; caminant o corrent. No es tracta d'un esdeveniment competitiu, sinó que el que volem és que gaudiu d'una bona estona passejant totes juntes. 

A mida que vagin arribant les primeres participants s'entregarà alguna cosa de menjar per tornar a agafar forçes. Més endavant, quan hagi arribat tothom, es farà un sorteig a partir del número de dorsal. És per això que cal mantenir aquest número fins al final. 

IMPORTANT! Cal portar aigua i calçat còmode per caminar. 

 

 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 08:40

Imatges