Nova projecció del Docs del Mes: Memòries del Tsunami

Divendres, 28 d'abril de 2023 de 19.30 h a 20.30 h

El documental ‘Memòries del Tsunami’ es projectarà demà divendres 28 d'abril a 2/4 de 8 del vespre al Saló Catalunya. L’entrada és gratuïta, per facilitar la conciliació familiar. Les Romegueres organitzen un taller per a infants de 3 a 12 anys a l’aula de cultura durant la projecció (no cal inscripció prèvia).

Les Romegueres i l’Ajuntament de Sant Julià organitzen la projecció del documental ‘Memòries del Tsunami’. Una història sobre fantasmes i esperits mostra com les onades del tsunami que va trasbalsar el Japó segueixen vives en l’imaginari col·lectiu.

Les projeccions de documentals es fan sempre l’últim divendres de mes i juntament amb aquesta proposta , de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 la llibreria mòbil La Distreta vendrà llibres infantils, per adults i de crítica social a la Plaça Catalunya.

El Docs del Mes és un projecte del DocsBarcelona que estrena 10 documentals cada any, un al mes (a excepció de juliol i agost).

Es tracta de documentals d’alta qualitat i de gran recorregut internacional a festivals, en versió original subtitulada al català, que aborden les inquietuds socials actuals des d'una diversitat de mirades, amb especial atenció a les qüestions de gènere, identitat, innovació i sostenibilitat. 

Quin cost té:

Gratuït

Saló Catalunya

Carrer del Compositor Ramon Victori, 4 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.04.2023 | 14:37