Obra de teatre Separades... i què?

Divendres, 4 de març de 2022 de 22.00 h a 23.59 h

La proposta teatral Separades... i què? és una producció de Marià Font interpretada per les actrius Mayte Carreras i Cristina Solà. Dues protagonistes d'allò més divertides que ens faran passar una bona estona el vespre del divendres 4 de març al Saló Catalunya. 

Una és la Ruth, que fa més de 10 anys que ha fet els 40. S'acaba de separar, el seu marit l'ha deixat per la seva secretària de 20 anys, s'ha quedat sense feina i està pendent de desnonament. Afortunadament compta amb el suport de la Mercè, l'altra protagonista, que és la seva millor amiga. La Mercè és més jove que la Ruth. Tronera i esbojarrada, i es marca com a objectiu fer que la seva amiga faci el pas, no tan sols de canviar de casa, sinó també il·lusionar-la amb un canvi de vida. Tot plegat, esdevé una comèdia d'allò més entretinguda on es parlarà de tots aquells temes que amoïna a les protagonistes pròpies de l'edat, la societat i el gènere.

L'obra de teatre està pensada per un públic jove - adult, la qual començarà a les 10 del vespre i tindrà un preu de 4€. Les entrades es vendran a taquilla el mateix dia de l'obra.

Quin cost té:

4€

Saló Catalunya

Carrer del Compositor Ramon Victori, 4 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 15.02.2022 | 08:53