Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor

Dimarts, 13 de desembre de 2022 de 12.00 h a 13.00 h

El personal tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona serà a Sant Julià de Vilatorta el dimarts 13 de desembre, de 12 a 13 hores , ales oficines de l’Ajuntament per atendre les consultes de la població. El servei és gratuït i no cal demanar cita.

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que, com Vilanova del Camí, no disposen de serveis municipals de Consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

A més a més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d'aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb les clàusules abusives en contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

Les UMIC formen part del programa de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona. La seva prestació està destinada als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de Consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

Quin cost té:

Gratuït

Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Plaça de l'U d'octubre, núm. 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 10 del matí a 2 de la tarda i els dimarts i dijous també de 5 a 8 de la tarda.
Es tancarà les tardes d'agost i de les següents vigílies de dies singulars: 5 de gener, 1 d'abril i 7 de desembre.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.11.2022 | 14:29