Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor

Dimecres, 8 de novembre de 2023 de 12.00 h a 13.00 h

El personal tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona serà a Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, el dimecres 8 de novembre, de 12 a 13 hores, a la plaça de Catalunya, per atendre les consultes de la població. El servei és gratuït i no cal demanar cita.

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que, com Sant Julià de Vilatorta, no disposen de serveis municipals de Consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

A més a més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d'aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb les clàusules abusives en contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

Les UMIC formen part del programa de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona. La seva prestació està destinada als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de Consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Plaça de Catalunya

Darrera actualització: 02.11.2023 | 14:53