1a setmana del Camp Tortí

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 13:00

Ja ha començat la primera setmana al Camp Tortí, el casal per a joves on s’ofereixen activitats de treball cooperatiu i de servei a la comunitat combinat amb activitats de lleure perquè els nois i noies joves del poble i rodalies puguin conèixer l’entorn, al mateix temps que gaudeixen treballant conjuntament i fent accions per millorar el poble. 

Aquest any l’activitat ha tingut un total de 71  joves inscrits organitzats en 4 grups per tal de dur a terme les activitats de forma més eficient i funcional.

Durant els quatre dies que portem de Camp Tortí, hem realitzat diferents activitats del tot diverses.  Dilluns vam iniciar el projecte amb unes dinàmiques de coneixença, per tal de posar nom i conèixer a tots els integrants del Camp Tortí: joves i equip de monitors i monitores. Un cop fetes les dinàmiques de coneixença, vam netejar el parc de les Set Fonts tot recollint papers i brossa escampada pel parc.  

Dimarts vam començar amb els treballs de brigada. Per aquest motiu, els diferents grups vam anar passant per diferents zones del poble on vam fer les diferents tasques: vam fer un forat per posar una font  l’skatepark, vam pintar de blanc una paret del Bellpuig on hi pintarem un mural, vam arreglar els porticons del Punt d’Informació de les Set Fonts i vam pintar aparcaments de la Font d’en Titus i del Passeig Mossèn Cinto Verdaguer.

Dimecres, el temps no ens va acompanyar i per això, no vam poder complir amb tota la programació establerta. Tot i així, vam poder instal·lar la font de l’skatepark, vam acabar els porticons de les Set Fonts i vam plantar arbres al Carrer del Pare Manel Cazador. A banda dels treballs de brigada, també vam mirar un vídeo de la Marta Bellvehí (l’artista que ens vindrà a fer el mural la setmana que ve) on ens animava a donar-li propostes per fer el mural. I fins i tot, un grup va anar a jugar a billar amb els avis del Casal Font Noguera.

Avui, tenim acampada! Hem passat el matí a Sant Pere Pescador fent l'activitat de l’Humor Amarillo, després anem a dinar a la platja i a la tarda tornarem a Vilalleons on passarem la nit. Esperem que el temps ens acompanyi i que puguem passar una bona nit!

Darrera actualització: 06.07.2022 | 13:06