Cloenda del Camp Tortí

Dimecres, 20 de juliol de 2022 a les 10:00

Després de dues setmanes d’allò més intenses, el Camp Tortí s’ha finalitzat. Els i les joves han pogut gaudir, juntament amb l’equip de monitoratge, de diverses activitats d’allò més diferents i variades. Així com també, han pogut viure experiències juntament amb altres joves del poble i rodalies.

Les activitats estrella d’enguany han estat la sortida a l’Humor Amarillo Park i al Waterworld. Ambdues activitats han estat un èxit pels participants els quals van poder gaudir amb els seus amics i amigues d’un dia diferent, ple d’aigua i diversió.

Per altra banda, amb la normalització de la situació, aquest any vam poder tornar a entrar a altres casals del poble: El Casal Font Noguera i el Casal Municipal d’Estiu. Els i les joves van poder dinamitzar activitats pels mes menuts i també van aprendre coses del més grans. D’aquesta manera, es va intentar generar un intercanvi generacional on totes parts en sortissin beneficiades. Amb els més grans van poder intercanviar cançons i danses de les diferents generacions, van aprendre a jugar a billar i van fer una bona excursió pels voltants de Sant Julià. Per altra banda, amb els més menuts i menudes, els van dividir per grups i els van  organitzar un conjunt d’activitats en què tots i totes ens ho vam passar pipa.

Un altre gran fet a destacar de la setena edició del Camp Tortí, és el mural que es va dur a terme al mur de darrere de l’escola Bellpuig el qual segueix una temàtica feminista amb el missatge: Som la veu de les que ja no hi són. El mural dissenyat per l’artista Marta Bellvehí, es va pensar a partir de les idees dels i de les joves del Camp, els quals havien fet arribar anteriorment diferents esbossos i idees de mural. Posteriorment, aquest es va pintar conjuntament amb l’artista.

El projecte d’estiu va finalitzar amb una gimcana on l’escalada de caixes, la farina i l'aigua en van ser les protagonistes, i posteriorment, es va dur a terme l'acte de cloenda en què joves i monitors/es van fer un petit show per tal d’acomiadar el Camp Tortí.

Tot plegat ha esdevingut dues setmanes plenes de calor, activitat, diversió i molta convivència.

 

 

Darrera actualització: 28.07.2022 | 10:06