Actes en motiu de la Diada de l'Onze de setembre de 2023 a Sant Julià de Vilatorta

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 11:00

El actes començaran divendres 8 de setembre amb la sortida de la Columna dels Terrissers, a 1/4 de 7 de la tarda, de la plaça de l’U d'Octubre, continuaran diumenge 10 amb la conferència institucional, a les 7 de la tarda al Saló Catalunya, a càrrec de Gerard López, periodista de Catalunya Ràdio i autor del llibre: " Treu la galleda! el català s’enfonsa, però tu el pots salvar" i acabaran el dilluns dia 11, a partir de les 9 del matí, amb els actes al Castell de Bellpuig.

El programa és el següent:

  • El proper divendres 8 de setembre de 2023, la Columna dels Terrissers sortirà a 1/4 de 7 de la tarda, de la plaça de l’U d'Octubre (la plaça de l’Ajuntament). Tothom qui vulgui participar a la columna pot venir el mateix divendres sense inscripció. El proper divendres 8 de setembre de 2023, a les 8 del vespre, hi haurà la concentració de les columnes a la plaça Major de Vic per, moments més tard, iniciar la marxa fins a la plaça de la Catedral, on tindrà lloc l’acte central d’aquest 2023. 
  • El diumenge 10 de setembre, a les 7 de la tarda, al Saló Catalunya, es farà la conferència institucional emmarcada en els actes de commemoració de l’11 de setembre a Sant Julià de Vilatorta, a càrrec de Gerard López, periodista de Catalunya Ràdio i autor del llibre: " Treu la galleda! el català s’enfonsa, però tu el pots salvar".
  • El dilluns dia 11, a les 9 del matí, al Castell de Bellpuig es farà la hissada de l’Estelada i l'Ofrena Floral de les institucions i entitats. Seguidament la lectura del Manifest i el Cant dels Segadors i Som Vilatortins, xocolata per tots els assistents i duet de violoncels amb Gemma Dalmau i Júlia Erra. A la tarda i com cada any, la manifestació començarà a les 17.14 h, però et recomanem venir a l’espai de concentració (avinguda del Paral·lel) al voltant de les 16.30 h.Moltes assemblees de base estan organitzant autocars per la Diada. Consulta la teva i vine a Barcelona! Consulta també les zones de concentració de la mobilització.La manifestació anirà des de l’avinguda del Paral·lel, passant pel Moll de la Fusta i el Passeig d’Isabel II fins a l’avinguda Marquès d’Argentera, per acabar davant de l’Estació de França, on estarà localitzat l’escenari. En aquesta ocasió, el punt d’acreditacions estarà situat al davant de l’entrada al Museu Marítim, a tocar de la rotonda del monument a Colom. Més informació a assemblea.cat

 

Darrera actualització: 07.09.2023 | 17:13